Plány a projekty kuchyní

Gastronomické plány a projekty

Pouze když každý stroj a gastrozařízení stojí na svém místě a každý pohyb je přesně určený, dosáhnete plné efektivity provozu. Také použitá technika, způsob výroby a spotřeba energie hrají rozhodující roli.

Společnost Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o. se od roku 1993 specializuje na finančně přijatelné projekty a realizaci velkokuchyní pro školní jídelny, menzy, nemocnice, domovy důchodců, závodní a podnikové jídelny, hotely a restaurace.

V našich projektech se soustředíme na plynulý přechod jednotlivých fází skladování – přípravy – výroby – expedice – likvidace odpadů. Plány a projekty řešíme tak, abychom dosáhli efektivního využití pracovní síly, snížili energetické náklady a v maximálně možné míře zpříjemnili pracovní prostředí.

Náš realizační tým se o vše postará

Realizační tým, se kterým spolupracujeme, zpracovává projekty stravovacích a potravinářských provozů s využitím dlouholetých zkušeností se všemi typy a velikostmi provozů a za využití moderního softwaru metodou BIM, díky kterému je součástí výstupu pro klienta i rámcový 3D pohled a případné řezy na vyžádání. Výstup v CAD formátu pro profese je samozřejmostí.

S čím Vám můžeme pomoci při Vašem podnikání?

  • Návrhy a studie
  • Projekty pro stavební povolení
  • Prováděcí projekty a podklady pro profese
  • Podklady pro výběrová řízení
  • Revize projektů před započetím prací

Z praxe víme, že projekt se nesmí podcenit, jinak vznikají při realizaci problémy, které znamenají zdržení celého projektu, ztrátu peněz apod. Dobře připravený projekt, včetně promyšlení pracovních postupů a technologických prvků na míru klientovi dokonce snižuje investiční a provozní náročnost.​

Proč si na projekt najmout nás?

  • Dlouholeté zkušenosti s projektováním všech typů gastronomických provozů
  • Praktické zkušenosti a znalosti z gastronomických provozů
  • Zkušenosti s vyjednáváním s hygienou
  • Zohledňujeme přání investora, požadavky kuchařů a samozřejmě dodržujeme hygienické normy
  • Každý projekt vytváříme na míru a pro každé technologické řešení musí být provozní opodstatnění
  • Jsme přesvědčeni, že každá spolupráce má být WIN-WIN

A pak už jen s námi správná instalace vybavení…

  • instalaci zařízení a uvedení do provozu
  • zaškolení obsluhy vlastním šéfkuchařem
  • zavedení systému HACCP
  • 24hodinový servis na dodané technické zařízení
Napište nám zprávu