Timeline od roku 1993

historie společnosti

Začali jsme jako malá firma o dvou lidech, dnes naši společnost tvoří okolo 40 zaměstnanců. Podívejte se na náš příběh:

1993

Společnost vzniká jako mezinárodní česko-německý joint-venture se specializací na dodávky a servis zařízení pro hotely, restaurace, velkokuchyně a jídelny.

Od založení společnosti je jednatelem pan Petr Gočál.

1994 – 1999

Postupně se prosazujeme na českém trhu v oblasti dílčích i větších dodávek. K zákazníkům firmy Hofmann Bohemia – partner gastronomie patří jak malé podniky, tak velké hotelové řetězce, ve kterých realizujeme kompletní výstavbu nových gastronomických provozů.

od r. 2000

Postupně rozšiřujeme naše služby o zavádění hygienického systému kritických bodů HACCP a jeho certifikaci.

Společnost Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., se stává dodavatelem strojů, zařízení a služeb pro velké mezinárodní hotely, podniky vlastněné organizacemi státní správy a pro mezinárodní Cash & Carry obchodní řetězce.

V zahraničí realizujeme dodávky nových restaurací a velkokuchyní s výrobní kapacitou až 9.000 obědů.

Společně s obchodním partnerem ze Slovenska zakládáme odborný zásilkový obchod se stroji a zařízením pro gastronomické provozy a pod názvem Gastronom International. Naše výrobky prodáváme v České republice, na Slovensku a v Polsku.

2006 – 2008

Jednatel společnosti, pan Petr Gočál, kupuje obchodní podíly od ostatních společníků a je 100% vlastníkem společnosti Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o. Rovněž se stává 100% vlastníkem společnosti Gastronom International s.r.o.

2009 – současnost

Ve firmě aktuálně trvale pracuje okolo 40 zaměstnanců, rozvíjí se strategická partnerství a obchodní spolupráce. Klademe důraz na dlouhodobé vztahy se stálými klienty, kterým poskytujeme vybavení i servis přístrojů, ale také konzultace, rady a zavádění HACCP.

Napište nám zprávu