Školy a firmy

Kombinace kvalitních surovin a spolehlivé techniky vytváří vynikající a zdravé jídlo, na které se Vaši strávníci budou rádi vracet. Sejděte se s námi a využijte naše zkušenosti z velkých gastronomických provozů.

Při vytváření technologického projektu kuchyně zohledňujeme všechny přesuny potravin, materiálu a pohyb lidí. Rozvržení je navrženo tak, aby na sebe jednotlivé postupy navazovaly a usnadňoval se tak každodenní provoz. Lidé z týmu Hofmann Bohemia – partner gastronomie velmi dobře znají postupy výroby jídel, hygienické předpisy HACCP a logistické procesy ve velkokuchyních. Tyto zkušenosti vkládají do projektů ve snaze vám co nejvíce usnadnit práci.

Znalost techniky a surovin

Od roku 1993 jsme nasbírali mnoho technických znalostí a zkušeností. Naší předností je dlouhodobá spolupráce s předními dodavateli potravin.
Na společných prezentacích informujeme naše zákazníky a zájemce o možnostech spojení nejnovější techniky a zařízení pro gastronomii s čerstvými, chlazenými, mraženými potravinami a konveniencemi.

Napište nám zprávu