Restaurace a kavárny

kuchyně

Při plánování restaurací, kaváren, gril barů nebo show kitchen, ve kterých vaříte přímo před hosty, se snažíme plně využít všechny prostorové možnosti.

Víme, že každý m3 Vás stojí peníze. Proto je v projektech naším cílem zajistit optimální řešení tak, abyste měli vše pohromadě a po ruce. Zároveň minimalizujeme náklady na stavební úpravy a snižujeme následné provozní výdaje za energie, úklid i obnovu.

Do našich gastronomických projektů navrhujeme takové stroje a zařízení, o kterých jsme přesvědčeni, že budou fungovat efektivně a vydrží plné zatížení po mnoho let.

Optimální využití gastronomického vybavení

Každý jednotlivý kus stroje nebo zařízení, které navrhneme do vaší kuchyně, musí mít smysl. Nic nesmí být navíc, nic nesmí chybět. U každého sporáku, konvektomatu, lednice a dalšího zařízení kalkulujeme s předpokládaným využitím, abychom zvolili řešení s dostatečným výkonem, které zároveň nebude předimenzované.

Přes 20 let zkušeností nás naučilo hledat taková řešení, ze kterých mají restauratéři a kavárníci přínos i po letech používání.

Napište nám zprávu